Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om onze geplande uitbreiding vorm te geven. Het nieuwe stuk terrein ligt in het verlengde van de bestaande staanplaatsen. Beide delen worden gescheiden door een mooie boswal met oude eikenbomen, hierdoor zijn/blijven beide terreinen erg sfeervol. Met deze uitbreiding kunnen we meer plaatsen bieden voor onze gasten, een grote wens van gasten en van onszelf.

Alle werkzaamheden zijn opnieuw volledig in eigen beheer uitgevoerd. Van eerste ontwerp tot het grondwerk en aanleg. De indeling is exact gelijk gemaakt aan de bestaande plaatsen. De graszoden hadden even enkele weken nodig om goed te kunnen wortelen, maar uiteindelijk hebben we (vol trots) in november 2020 onze eerste gasten al mogen ontvangen op het nieuwe terrein.

De laatste punten worden nu afgewerkt; het zal nog even tijd vragen om alles af te ronden (beplanting, kabels enz). Ondertussen werkt alles en zijn de belangrijkste zaken zoals stroompunten en wifi al aangesloten. Alles is functioneel.
Het bestaande sanitair zal dienst blijven doen, ook voor de nieuwe staanplaatsen. Hier zit een extra wc en douche in.
We hebben de toegang (doorsteek door boswal) voorzien van 2 eiken poorten in landelijke stijl. Deze poorten zullen praktisch het hele jaar open blijven staan, maar maken het geheel mooi af.