Veel enthousiaste camperaars weten ons al te vinden!

Natuurlijk was het even een spannend moment voor ons toen wij op 24 juni j.l. ons terrein open stelden voor de eerste gasten… Maar we hebben al overweldigend veel leuke reacties gekregen! Bedankt daarvoor!

Al direct vanaf het eerste weekend hebben veel camperaars een bezoek gebracht aan onze camperplaats. Via verschillende wegen (Google, camperclub, facebook enz) heeft men ons al goed kunnen vinden. Het is voor ons erg leuk om te zien dat onze nieuwe camperplaats goed ontvangen is! Iedereen is goed te spreken over de locatie en de opzet van het terrein. Dat is waarvoor we het doen!
We nemen alle tips en reacties die we al gekregen hebben graag mee om het steeds verder te verbeteren. Dus heeft u ook tips of ziet u graag iets anders, laat het ons gerust weten!

We hebben afgelopen maanden keihard gewerkt om het terrein klaar te krijgen. Het zat ons wat tegen met het weer dit voorjaar; het was namelijk erg nat. Daarom liepen de werkzaamheden enkele weken uit. We hadden graag direct inclusief het sanitair erbij open willen gaan, maar dat was gewoonweg niet mogelijk. Sinds de opening waren er steeds nog wat kleine klusjes die nog gebeuren moesten, maar de focus staat vanaf nu op het realiseren van het sanitair. Zoals vermeld op onze homepage is deze in aanbouw en we hebben hier nog even wat tijd voor nodig. De overige voorzieningen zoals water, stroom, wifi en waterloospunt zijn al gewoon te gebruiken!

 

1 antwoord
  1. Dirkvanderlei
    Dirkvanderlei zegt:

    De jongelui hebben een mooie locatie gecreëerd, als binnenkort het sanitair ook gereed is hebben we in Friesland weer een toplocatie er bij. De nieuwste technieken op computer gebied wordt toegepast, zie de website van deze cp, in de winter verwarmd sanitair is mooi voor de camperaar die ook in de winter op pad zijn

Reacties zijn gesloten.